Wat doen we - MoveNext: Duurzaam advies voor openbare gebouwen

Wat doen we


Stap 1: Inzicht
We bepalen waar jouw organisatie nu staat: we voeren een duurzaamheids audit waarmee we vaststellen We onderzoeken eerst hoe duurzaam jouw openbare gebouw nu is. Voor deze scan gebruiken we een integrale aanpak waarbij gekeken wordt naar jouw organisatie, de huisvesting (het kantoor) en het beheer daarvan. Daarna volgt het advies. 

Stap 2: Actie
Je voert diverse veranderingen door in jouw openbare gebouw om duurzaamheid te verbeteren. Dankzij de duurzaamheids audit is duidelijk met welke maatregelen je het beste kunt starten, hoeveel impact deze hebben en wat de vervolgstappen zijn. Dit is het advies voor je openbare gebouw, hierna starten we, het in onze ogen, leukste traject

Stap 3: Zichtbaar duurzaam
Duurzaamheid gaat verder dan een duurzame aanpassing van je openbare gebouw of nieuwe afspraken met je leveranciers. Het gaat ook over advies dat tot uiting komt in zichtbaarheid. De uitdaging is duurzaam blijven en het onderdeel te maken van je identiteit. Daarvoor is het belangrijk dat je duurzaamheid als uitgangspunt integreert in je werkprocessen en beleid.

U bezoekt de informatiepagina over duurzaam advies voor openbare gebouwen en de uitdagingen daarbij.
Klik hier voor de hoofdpagina.