Twintig jaar MoveNext: Nu Publiek Energie Advies - MoveNext: Duurzaam advies voor openbare gebouwen

Twintig jaar MoveNext: Nu Publiek Energie Advies

Twintig jaar MoveNext: een volwassen bedrijf in een markt die inmiddels ook volwassen is. Ooit zijn we in internetdiensten begonnen omdat het zoeken naar onbekende oplossingen geweldig werken is. Toen de grote digitale vragen een standaardantwoord kregen, zijn wij op zoek gegaan naar onze nieuwe uitdaging.

Voor heel veel vragen heeft zich een standaard antwoord ontwikkelt. Een filmpje op internet? Youtube. Vindbaarheid? Google. Social? Facebook. Zakelijk contact? Linked in. Maar publiek energie advies?

Wij zijn op zoek gegaan wat na de digitalisering van de afgelopen 20 jaar de grootste nieuwe maatschappelijke uitdaging is. Voor ons is dat de energietransitie. En opnieuw vinden we onverwachte oplossingen om te verduurzamen. Investeren in duurzaamheid én daarmee kostenbesparen. Duurzaamheid visueel aantrekkelijk maken en comfortabel. Het is een reis die wij met onze klant maken. Vanwege onze ervaring in de publieke sector en de voortrekkerersrol die zij hebben, specialiseren wij in publiek energie advies.