Energielabel voor gemeenten - Ook gemeenten zijn verplicht tot een energielabel - MoveNext: Duurzaam advies voor openbare gebouwen

Energielabel voor gemeenten - Ook gemeenten zijn verplicht tot een energielabel

Energielabel voor gemeenten
De gemeente heeft natuurlijk een voortrekkersrol in de verduurzaming van Nederland. Sinds 2008 is de gemeente al verplicht om haar gebouwen te voorzien van een energielabel. Het is nu natuurlijk actueler dan ooit; energiebesparen en verduurzamen begint met het reduceren van co2 utistoot en energiebesparingen. Alleen zo kunnen we de energieprestatie van een gebouw meten. We zullen dus inzicht verkrijgen in de energetische prestaties van een een bedrijf. Wij verzorgen energiepresatie advies, advies voor verduurzaming, afgifte van energielabels en nog veel meer. Wij helpen de gemeente graag! 

Door onze ruime ervaring in het publieke domein en het gemeentelijke bestuur zijn wij bij uitstek geschikt om energielabels en energieadvies (ook verduurzaming) te geven aan gemeentes. Onze expert adviseur en energielabel expert doet op locatie en meting en bespreekt met u de mogelijkheden tot verduurzaming. 
Wij prestenteren onze advies over duurzaamheid en kijken met u verder dan alleen vandaag. 

Wij vinden dat gemeentes een voortrekkersrol hebben met betrekking tot verduurzaming en energielabel plicht. Wij zorgen er ook voor dat u verder uit de voeten kan met het MJOP. Zoals wij altijd zeggen: de gemeente wordt mogelijk gemaakt voor en door de mensen! 

Klik hier voor de Hoofdsite!