Energie Advies Bedrijven | Gespecialiseerd in Advies Bedrijven
home
 

Bel 071 5241835

  • Energie Advies Voor Bedrijven & Publieke Gebouwen

Energie Advies voor Bedrijven & Publieke Gebouwen

MoveNext adviseert en stimuleert bedrijven in hun streven naar een duurzamere organisatie. We voorzien bedrijven van advies over energie, en desgewenst leveren we ook de bijna verplichte energielabels. Wij lopen alvast vooruit op de verplichtstelling van de energielabels van 2023.

Op deze manier begint u dit jaar nog verbeteringen; verduurzamen moet uiteindelijk toch. Onze missie is om maximaal bij te dragen aan de doelstelling op het gebied van duurzaamheid van Nederland. Wij realiseren dat samen met u.

Specialist in advies verduurzaming van bedrijven & publieke gebouwen

Highlight blok

De meeste bedrijven zijn door hun functie zeer toegankelijk. In Europa is bepaald dat bedrijven met een publieksfunctie hun energielabel zichtbaar moeten ophangen. Er zijn hier en daar natuurlijk wat uitzonderingen. Daarentegen zijn er ook aanvullingen: panden in particulier bezit zijn pas bij een transactie (verhuur of verkoop) labelplichtig. 

Er zijn veel bijzonderheden wat betreft de energielabels - en verduurzaming voor gebouwen van bedrijven. Als leverenaciers van energie advies voor bedrijven hebben wij alle ins & outs voor u op een rij gezet; uit de europese regels over energielabels voor gebouwen, de nederlandse implementatie daarvan én de uitleg van de RVO. Lees dus gauw het artikel 'Energielabels voor publieke gebouwen'.

lees meer Aanvragen
 
Label en advies aanvragen. Klik hier